Galerie

Realistische olieverfschilderijen van mooie plekken op onze wereld.

uit 2019 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Evening in Westergas

Evening in Westergas

2023

De avond is kil en je trekt je jas nog wat dichter om je heen. Je voetstappen klinken hol tussen de oude panden van de voormalige fabriek. Plots gaat je hart open!  Blije mensen lopen je tegemoed, een tal van feestelijke gekleurde lampjes vrolijken de gevels op. Geroezemoes klinkt uit de restaurantjes. Wat een heerlijke en knusse avondsfeer in de Westergasfabriek in Amsterdam! 

The Enjoyer

The Enjoyer

2023

Balinese sfeer. Een prachtig kunstwerkje met daarop de mytische figuren Arjuna en Subadra, staat aan de rand van de sawa te schitteren. Een wierookoffertje met wat fruit voor de goden hoopt z'n werk te doen, een jong aapje plukt daar de vruchten van. Wie geniet er meer, het mythische koppel of het aapje? 

The blue gondolas

The blue gondolas

2021

Eindelijk ben je er: Venetië! Je had er al zoveel over gehoord en je verwachtingen zijn overtroffen als je eenmaal op de kade staat, vlakbij het San Marcoplein. Het is niet zo druk als in voorgaande jaren. Je geniet van de rust, je snuift de ziltige geur op en een klein briesje speelt met je haar. Een paar gondels liggen geduldig te dobberen. Geen klanten, maar het is goed zo. Je tuurt naar de overkant, naar de prachige Chiesa di San Giorgio Maggiore. Wauw! Je staat te popelen om alles te gaan bewonderen.

Swimmingpool in Bali

Swimmingpool in Bali

2020

Tegen de avond, aan de oostkust van Bali, gaat de zon onder en een koel briesje steekt op. De geurige dampen van nasi rames vliegen vluchtig langs je neus. Een Balinees brengt nog even een offertje, vergezeld met een vleugje wierook. Nog even geniet je aan het zwembad van Ramayana Candidasa Resort, voordat je aan tafel kunt schuiven. Swimmingpool in Bali heeft de intense kleuren van het laatste licht wat op het zwembad valt. Het beeldt verkoeling uit, het afsluiten van een mooie dag, de rust van het water en de Balinese sfeer. Naast het origineel is Swimmingpool in Bali ook te verkrijgen in giclée. Kijk voor info in de Galerie onder Limited Editions.

A night in Madrid

A night in Madrid

2019

Je bent een paar dagen in de prachtige hoofdstad van Spanje. Na het diner kuier je nog even door de inmiddels rustige straten, je vangt de geuren op van paëlla en loopt naar Plaza de Cibeles. De vochtige straten weerkaatsten het zachte licht van de lantaarns, de Spaanse bank is prachtig verlicht, een eenzame fietser snelt langs. Je zucht voldaan: zelfs in de nacht is Madrid prachtig!