Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

The Enjoyer

The Enjoyer

Balinese sfeer. Een prachtig kunstwerkje met daarop de mytische figuren Arjuna en Subadra, staat aan de rand van de sawa te schitteren. Een wierookoffertje met wat fruit voor de goden hoopt z'n werk te doen, een jong aapje plukt daar de vruchten van. Wie geniet er meer, het mythische koppel of het aapje? 
€1350,00

Angel girl

Angel girl

Serie van meisjes uit verschillende culturen in een kerstachtige sfeer. Dit eerste schilderijtje beeld een biddend Japans meisje uit, prachtig verlicht door kaarslicht. Er zijn van dit schilderijtje ook prachtige kerstkaarten in 2 uitvoeringen verkrijgbaar. Als u interesse hierin heeft, kunt u mij even een berichtje sturen via "Contact". 
€640,00

Balinese People

Balinese People

Een aantal jonge Balinese mensen zijn in dit schilderij geportretteerd.  Op de achtergrond is de prachtige Balinese omgeving afgebeeld. 
€1800,00

The blue gondolas

The blue gondolas

Eindelijk ben je er: Venetië! Je had er al zoveel over gehoord en je verwachtingen zijn overtroffen als je eenmaal op de kade staat, vlakbij het San Marcoplein. Het is niet zo druk als in voorgaande jaren. Je geniet van de rust, je snuift de ziltige geur op en een klein briesje speelt met je haar. Een paar gondels liggen geduldig te dobberen. Geen klanten, maar het is goed zo. Je tuurt naar de overkant, naar de prachige Chiesa di San Giorgio Maggiore. Wauw! Je staat te popelen om alles te gaan bewonderen.
€2200,00

Walking in the meadows

Walking in the meadows

Een prachtige kemphaan, lopend in de Nederlandse natuur. In zwart/wit met een vleugje groen. 
€1000,00

Dutch Flower

Dutch Flower

Witte anemoon in het groen. 
€850,00

Havana dream

Havana dream

Je gaat naar Cuba. Al snel kom je er achter dat de Cubanen het niet gemakkelijk hebben, maar zij beheersen echter de kunst om van het leven te genieten. Je beleeft hun warme glimlach en de sprankelende muziek. Nieuwe spullen kunnen zij vaak niet kopen en daarom koesteren zij van wat ze hebben. Hun oldtimers poetsen ze op en laten deze als taxi fungeren.  Havana Dream is gebaseerd op een foto van een prachtige oldtimer die vlakbij Plaza de la Revolution stond. In de glimmende bumper zie je de omgeving. Het schilderij drukt schoonheid, plezier en perfectie uit: een schilderij met heldere kleuren waar je blij van wordt.  Naast het origineel is Havana Dream ook te verkrijgen in giclée. Kijk voor info in de Galerie onder Limited Editions.
€1750,00

Swimmingpool in Bali

Swimmingpool in Bali

Tegen de avond, aan de oostkust van Bali, gaat de zon onder en een koel briesje steekt op. De geurige dampen van nasi rames vliegen vluchtig langs je neus. Een Balinees brengt nog even een offertje, vergezeld met een vleugje wierook. Nog even geniet je aan het zwembad van Ramayana Candidasa Resort, voordat je aan tafel kunt schuiven. Swimmingpool in Bali heeft de intense kleuren van het laatste licht wat op het zwembad valt. Het beeldt verkoeling uit, het afsluiten van een mooie dag, de rust van het water en de Balinese sfeer. Naast het origineel is Swimmingpool in Bali ook te verkrijgen in giclée. Kijk voor info in de Galerie onder Limited Editions.
€1500,00

A night in Madrid

A night in Madrid

Je bent een paar dagen in de prachtige hoofdstad van Spanje. Na het diner kuier je nog even door de inmiddels rustige straten, je vangt de geuren op van paëlla en loopt naar Plaza de Cibeles. De vochtige straten weerkaatsten het zachte licht van de lantaarns, de Spaanse bank is prachtig verlicht, een eenzame fietser snelt langs. Je zucht voldaan: zelfs in de nacht is Madrid prachtig!
€950,00