Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Angels & colors

Angels & colors

Serie van meisjes uit verschillende culturen in een kerstachtige sfeer. Dit eerste schilderijtje beeld een biddend Japans meisje uit, prachtig verlicht door kaarslicht. Er zijn van dit schilderijtje ook prachtige kerstkaarten in 2 uitvoeringen verkrijgbaar. Als u interesse hierin heeft, kunt u mij even een berichtje sturen via "Contact". 
€640,00

Balinese People

Balinese People

Een aantal jonge Balinese mensen zijn in dit schilderij geportretteerd.  Op de achtergrond is de prachtige Balinese omgeving afgebeeld. 
€1800,00

The blue gondolas

The blue gondolas

Eindelijk ben je er: Venetië! Je had er al zoveel over gehoord en je verwachtingen zijn overtroffen als je eenmaal op de kade staat, vlakbij het San Marcoplein. Het is niet zo druk als in voorgaande jaren. Je geniet van de rust, je snuift de ziltige geur op en een klein briesje speelt met je haar. Een paar gondels liggen geduldig te dobberen. Geen klanten, maar het is goed zo. Je tuurt naar de overkant, naar de prachige Chiesa di San Giorgio Maggiore. Wauw! Je staat te popelen om alles te gaan bewonderen.
€2200,00

Havana dream

Havana dream

Je gaat naar Cuba. Al snel kom je er achter dat de Cubanen het niet gemakkelijk hebben, maar zij beheersen echter de kunst om van het leven te genieten. Je beleeft hun warme glimlach en de sprankelende muziek. Nieuwe spullen kunnen zij vaak niet kopen en daarom koesteren zij van wat ze hebben. Hun oldtimers poetsen ze op en laten deze als taxi fungeren.  Havana Dream is gebaseerd op een foto van een prachtige oldtimer die vlakbij Plaza de la Revolution stond. In de glimmende bumper zie je de omgeving. Het schilderij drukt schoonheid, plezier en perfectie uit: een schilderij met heldere kleuren waar je blij van wordt.  Naast het origineel is Havana Dream ook te verkrijgen in giclée. Kijk voor info in de Galerie onder Limited Editions.
€1750,00

A night in Madrid

A night in Madrid

Je bent een paar dagen in de prachtige hoofdstad van Spanje. Na het diner kuier je nog even door de inmiddels rustige straten, je vangt de geuren op van paëlla en loopt naar Plaza de Cibeles. De vochtige straten weerkaatsten het zachte licht van de lantaarns, de Spaanse bank is prachtig verlicht, een eenzame fietser snelt langs. Je zucht voldaan: zelfs in de nacht is Madrid prachtig!
€950,00