Galerie

Hier vindt u schilderijen die zó echt lijken, dat het bijna is alsof u naar een foto kijkt. Klik hier en geniet van mijn hyperrealistische schilderijen.

uit 2019 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Evening in Westergas

Evening in Westergas

2023

De avond is kil en je trekt je jas nog wat dichter om je heen. Je voetstappen klinken hol tussen de oude panden van de voormalige fabriek. Plots gaat je hart open!  Blije mensen lopen je tegemoed, een tal van feestelijke gekleurde lampjes vrolijken de gevels op. Geroezemoes klinkt uit de restaurantjes. Wat een heerlijke en knusse avondsfeer in de Westergasfabriek in Amsterdam! 

Havana dream

Havana dream

2020

Je gaat naar Cuba. Al snel kom je er achter dat de Cubanen het niet gemakkelijk hebben, maar zij beheersen echter de kunst om van het leven te genieten. Je beleeft hun warme glimlach en de sprankelende muziek. Nieuwe spullen kunnen zij vaak niet kopen en daarom koesteren zij van wat ze hebben. Hun oldtimers poetsen ze op en laten deze als taxi fungeren.  Havana Dream is gebaseerd op een foto van een prachtige oldtimer die vlakbij Plaza de la Revolution stond. In de glimmende bumper zie je de omgeving. Het schilderij drukt schoonheid, plezier en perfectie uit: een schilderij met heldere kleuren waar je blij van wordt.  Naast het origineel is Havana Dream ook te verkrijgen in giclée. Kijk voor info in de Galerie onder Limited Editions.

The castle door

The castle door

2019

Je gaat een dagje uit in eigen land en je bezoekt kasteel de Haar, vlakbij Utrecht. Je staat even stil bij de ingang van dit grootse sprookjeskasteel. Je bewondert de grote stalen deur, waar iedereen haastig voorbij loopt om naar binnen te mogen. Maar jij niet, want de deur is de moeite waard! Het is prachtig gemaakt met vele details van bloemen en krullen: stoer en lieflijk tegelijkertijd. De deurklopper is werkelijk je favoriet! Dit werk is inmiddels verkocht.